perjantai 13. heinäkuuta 2012

11. päivä: Tuloksia alkaa näkymään

Kiireinen tytteli ei ole ehtinyt käydä bloggaamassa, anteeksi tästä ;D

Tänään siis pyörähti käyntiin 11. päivä. Olo on loistava, lihakset eivät ole enää olleet yhtään kipeät, ei edes eilisen olkapää & käsitreenin jäljiltä. Kuntokin on ihan silminnähden kohentunut, hengitys tasaantuu puolet nopeampaa kuin aiemmin enkä ylipäänsä hengästy niin nopeasti. Ja olo on edelleenki paljon virkeämpi ja tarmokkaampi kuin ennen. Jaksaa myös tehdä joka kerta noissa treeneissäkin enemmän ja enemmän.

Maanataina jäi mittailut tekemättä ja kiireiden takia ehdin ottamaan mittoja vasta tänään. Ja kyllähän sitä muutosta on selkeästi jo hieman tapahtunut!

Uusimmat mitat:

Paino: 78,9 kg (-2,1 kg)
Vyötärö: 86 cm (-1 cm)
Lantio: 114,2 cm (-1,3 cm)
Rinnanympärys; 100,6 cm (-0,9 cm)

Happy happy happy! Pieniähän nuo muutokset vielä on, mutta kyllä se piristää silti kummasti :)

Eilen oli tosiaan käsitreenit + vatsat. Ensimmäistä kertaa treenattiin Tonin kanssa yhdessä, tehtiin nimittäin vatsatreeni samaan aikaan :) Ensin en halunnut että Toni edes on näkemässä kun treenaan, sitten aloin pitämään ovea auki, sitten uskalsin jo olohuoneessa treenata niin että Toni oli paikalla ja nyt treenattiin yhdessä. Itsevarmuus kasvaa ;D Toni teki meidän lemmikkihuoneesta myös treenihuoneen, jonka kattoon hän viritti leuanvetotangon ja jossa painoja yms säilytetään, kun itse aloitti treenaamisen. Huoneessa on eniten myös lattiatilaa olohuoneen jälkeen, joten siellä on mukava treenailla. Kanit katselevat ihmeissään vieressä!

Vatsatreenejä tehdessä oli mukava huomata että en edes ihan hirveästi hävinnyt Tonille!! Aika lailla saman verran Tonin piti taukoa pitää kuin minunkin, ja viimisessä liikkeessä minä jaksoin pidempään ilman taukoa kuin Toni. Miten niin olen kilpailuhenkinen? ;) No mutta, todistettavasti mullakin on ne ihan suht hyvässä kunnossa olevat vatsalihakset tuolla jossain, ne on vain hyvän suojakerroksen alla piilossa :P (eivät enää kauaa).

Tänään pitää vielä joogailla, toivottavasti jaksan tällä kertaa pidempään kuin 45 min! Olen muuten ruvennut syömään myös tuollaisia rasvanpolttajapillereitä, Fitnesstukusta ostettuja CLA Advanced kapseleita. Tiedä onko niistä hyötyä mutta syödään nyt kuitenkin :) Hirveästi tekisi mieli syödä jotain tehonlisääjää, joudun ehkä tekemään tilausta Fitnesstukkuun siis. Pitäisi vain olla mieluiten jotain pillerimuodossa olevaa, koska saan mitään litkuja TODELLA huonosti menemään alas...

Uuden kuvan voisin tänään vielä napata kun treenivermeet tuossa heitän ylle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti