lauantai 7. heinäkuuta 2012

5. päivä: jalka ja selkätreeniä

5. treenipäivä pyörähti tänään käyntiin. En malttanut olla käymättä aamulla heti herättyäni vaa'alla: 79,6 kg, eli ainakin nesteet on lähteneet kiertoon jos ei muuta :) Positiivista sekin! On selkeästi koko ajan paljon virkeämpi ja energisempi olo ollut treenaamisen aloittamisen jälkeen. Kyllä nyt huomaa että liikunnalla on huimasti vaikutusta energiatasoon. Pysyy mielikin paljon virkeämpänä!

Tänään ohjelmassa oli Legs & Back plus vielä AB Ripper. Olipahan taas kerran rääkkiä! Leuanvetoja en jaksanut tietenkään vetää samoja määriä mitä vetivät videolla, taisin jaksaa tehdä 7-8 leukaa kerrallaan niin että avustin hieman jaloilla, joiden päkijöitä pidin edessä olevalla ikkunalaudalla. Ilman jalkojentukea en jaksaisi vetää ainuttakaan leukaa, luulen ma. Kyllä virtasi hiki tässäkin treenissä, ihan oikein tunsi kuinka kalorit paloi! ;) Vatsalihastreeni tuntui jopa ehkä aavistuksen helpommalta kuin viimeeksi. Ai sitä tunnetta kun tuntuu että lihakset kärvähtää karrelle kun on pakko koettaa vetää viimeiseen asti!

Toni on tyytyväinen kun olen ruvennut liikkumaan. Nyt höpötetään vähän väliä treenaamisesta ja oikein syömisestä ja mutustetaan yhdessä Skyr-rahkoja. Vieläkin on kyllä vaikea syödä riittävän usein....

Leukojenvedosta tuli mieleen että isä ei oikein ota tosissaan tätä mun kuntoiluinnostusta ja laihduttamista. Ihanan kannustava isä mulla..... Kaiken huipuksi hän meni lupaamaan että saan 50 euroa heti kun jaksan vetää kymmenen leukaa. Odota vaan isä, syksyyn mennessä tulet olemaan 50 euroa köyhempi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti