perjantai 6. heinäkuuta 2012

4.päivä, joogaa ja hikeä

Tänään ensimmäinen päivä kun lihakset ei ole enää niin kamalan kipeät. Vain vatsalihakset ja ehkä aavistuksen rintalihakset on eilisen AB Ripperin jälkeen hellänä. Mutta pahin kipu on poissa :D

Tänään ohjelmassa oli Yoga X. Oikeasti tämä joogatreeni kestää puolitoista tuntia, ja voin kertoa että on ihan "pikkusen" rankkaa hommaa! Ohjelma sisälsi paljon liikkeitä/asentoja, joihin minä en joko taipunut tai voimat eivät riittäneet kovin montaa sekuntia. Loppupeleissä en jaksanut vetää treeniä kuin n. 45 minuutin ajan, siinä vaiheessa olin jo aivan hiestä likomärkä eikä liikkeiden teosta enää oikein tullut mitään kun väsymyksen takia tasapaino alkoi sekoilemaan ja lihakset huusi vastaan täristen. Joten päätin suosiolla lopettaa siihen; toivottavasti ensi kerralla jaksan pidempään!

Eilen lihakset olivat niin kipeät että aloin pelkäämään ylikuntoa, kun taukopäiviä ei ole ollut. Noh, onneksi ei enää tänään tosiaan lihakset kipeät ole olleet. Pitäisi muistaa syödä tarpeeksi usein, kamalan hankalaa, minä kun saatan olla pitkälle iltapäivään asti syömättä mitään. No nyt on lihakeitto hellalla porisemassa, täytynee syödä ennen töihin lähtöä :)

Yleisesti ottaen tuo Yoga X on kyllä todella vaativa ja rankka treeni. Melkeinpä pitäisi olla joskus harrastanut joogaa, että pysyy kunnolla mukana. Minä yksinkertaisesti skippailin niitä liikkeitä joihin en vain kertakaikkiaan taipunut tai yritin keksiä hieman helpotetun version liikkeestä. Itse en ole ikinä joogaa harrastanut, joten kaikki liikkeet oli minulle uusia ja ihmeellisiä. Tykkäsin kyllä tuosta, mutta se puolitoista tuntia kuulostaakin pelkästään jo kamalan pitkältä ajalta plus vielä paljon liikkeitä joihin en kykene vielä tässä vaiheessa. Ensi kerralla tosiaan vannon jaksavani pidempään! Jos vaikka sen tunnin verran pystyisi ensi kerralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti